BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telia er fornøyd

- Vi registrerer at det er gjort noe med fusjonsplanene og synes det er positivt, sier daglig leder Rolf Larsen i Telia Internett. Han mener det har oppstått forvirring blant kundene i privatmarkedet etter sammenslåingen til Nye SOL.

Herman Berg
30. mai 1997 - 15:40

- Vi får se hvordan det går på forhandlingsmøtet til uken, sier Rolf Larsen til digi og er lettet over at myndighetene har reagert på planene. Til forskjell fra en annen konkurrent, Per Brose i EUnet, sier Larsen at Telia Internett (tidligere Riksnett) ikke har merket noen kundetilstrømning etter at giganten ble dannet for snart et halvt år siden.

- Det har oppstått et vakuum i markedet i kjølvannet av fusjonen. Det har ført til at folk i privatmarkedet har blitt forvirret over at de bare har kunnet velge én aktør. Folk er vant til å ha valgmuligheter, sier han, og synes Telenor ikke har vært like fokusert på retningen som tidligere..

- Men dere har jo eksistert i lengre tid som en av flere konkurrerende tilbydere på markedet?

- Du må huske på at vi har bygget opp organisasjonen i lang tid og egentlig ikke kommet skikkelig gang før 10. mars i år. Det er få bransjer i Norge hvor det eksisterer en så dominerende aktør som Nye SOL, mener han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.