BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telia med permanent lokaltakst

Telia Norge brukte bare en dag på å bestemme seg for å gjøre tilbudet om landsdekkende lokaltakst permanent, slik også Telenor og Tele 2 bestemte seg for tirsdag.

Frode Eriksen
27. mai 1999 - 05:42

Allerede 10. mai fortalte Telia Norge at selskapet i juni - for å markere innføringen av fast forvalg - ville la alle sine kunder ringe innenlands for lokaltakst. Dette tilbudet gjøres nå permanent.

Dermed vil både Tele 2 og Telia lansere riksdekkende lokaltakst allerede over helgen, mens Telenor kommer med sitt tilbud fra 1. juli.

Telia Norge tar samme pris som Telenor, 22 øre på dagtid og 14 øre kveld og natt, mens Tele 2 har lagt seg like under med 21,5 øre på dagtid og 13,5 øre på kveldstid.

I en pressemelding fra Telia Norge heter det at selskapet ser positivt på at prisene går ned og at konkurransen virker. Samtrafikkprisene som Telenor tar, er ifølge Telia så høye at konkurrentene taper penger på innnenlandstrafikken, og Telia Norge er i forhandlinger med Telenor om disse prisene. Lavere samtrafikkpriser er en forutsetning for fortsatt konkurranse om telefoni i Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.