KARRIERE

Telia-sjef tilbake i Telenor-ledelsen

Tidligere leder av Telia Norge, Bjørn Formo, er tilbake i Telenor og blir nå nytt medlem av Telenors konsernledelse. Konsernsjef Tormod Hermansen har dessuten fått Jon Fredrik Baksaas som stedfortreder.

Frode Eriksen
6. juni 2001 - 11:50
BaksaasTormod Hermansen

Baksaas har vært i Telenor-konsernet siden 1989 og medlem av konsernledensen siden 1997.Bjørn Formo (52) var fram til 1999 leder av Telias virksomhet i Norge, inntil selskapet ble solgt til Enitel ASA i desember 1999.


Neste uke blir han konserndirektør og medlem av konsernledelsen i Telenor, etter at han siden januar har vært direktør i norgesledelsen. Formo får blant annet ansvar for utvikling og tilrettelegging av styringsfunksjonene i konsernet og delta i utforming av konsernets strategi. Formo vil også være rådgiver for konsernsjefen og ha ansvar for konsernsekretariatet.

Bjørn Formo jobbet i Telenor som viseadministrerende direktør i Telenor Bedrift fram til 1997, da han ble hentet av svenske Telia til Telia Norge.

Foruten Formo og Baksaas består Telenors konsernledelse av Tormod Hermansen, Torstein Moland, Arve Johansen, Berit Svendsen, Gun Bente Johansen, Henrik Torgersen, Jan Edvard Thygesen, Stig Eide Sivertsen og Morten Lundal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.