BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tiden renner ut for Rosing

Den 20. desember går fristen for å melde seg på årets Rosing ut. Rosings "Kreativitetspris" deles i 2000 ut for tiende gang. Jubileet markeres med en ekstraordinært spennende konferanse.

Pål Leveraas
14. des. 1999 - 10:35

Det er Den Norske Dataforening som hvert år deler ut Rosing-prisene. Antallet priser i år er seks: Kreativitetsprisen, Anvenderprisen, Brukervennlighetsprisen, Kompetanseprisen, Studentprisen samt Rosing-akademiets Hederspris.

Den mest høythengende er tradisjonelt Kreativitetsprisen, som i tillegg til ære og berømmelse, gir håpefulle kandidater penger på bok - 100.000 kroner, for å være helt nøyaktig. Rosing-prisen er ment som en pådriver og inspirator for utvikling av norsk programvare.

Forrige vinner var selskapet Systems In Motion, som vant med sitt produkt Rational Reducer, en 3D-komprimeringsalgoritme som blant annet brukes av svenske Cykår AB.

Rosing-konferansen og Rosing-banketten avvikles i forbindelse med utdelingen. I år stiller, blant andre "notabiliteter", den ikke ukjente Jan-Åke Kark. Andre du kan møte er Francis Sejersted, Jon Bing, Are Kalvø og Bente Sollid. Følg lenken til Rosing 2000 under for full oversikt over programmet.

I fjor var det et tredvetall kandidater til prisen. Juryen har erfaring med at de fleste søknadene kommer inn i de aller siste dagene. Kontaktperson i Dataforeningen er Randveig Skageng.

Vil du vite mer? Sjekk


Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.