RESULTATERFINANS

Tinde ruller inn internasjonal utrulling

Eiendomstjenesten Tinde (tidligere Eiendomsnett) revurderer sin internasjonale satsing før den er kommet skikkelig i gang. Utrullingen i Storbritannia viser seg å være tyngre enn forventet. Samtidig vurderes også kutt i virksomheten i Norge.

Ole-Andreas Krohn
29. mars 2001 - 14:34
Tinde AS

- Det viktigste er tross alt å tjene penger, og vi har en positiv cash-flow på den norske virksomheten sier konsernsjef Geir Normannseth til digitoday.no. Den danske virksomheten derimot, er ikke helt der ennå, fortsetter han.

Tinde kjøpte i fjor den danske tjenesten ejendomsnet.dk som en start på sin internasjonale vekst. I tillegg ble det satset på å bygge opp virksomhet i Storbritannia.

Selskapet sa den gangen at det skulle bli den ledende markedsplassen for eiendom på Internett i Europa. Suksessen på hjemmemarkedet sammen med grundige analyser av hvert enkeltmarked ute skulle legge grunnlaget for ekspansjonen.



- UK satsingen skjer i et tøft marked, og selv om vi ikke har tatt noen endelig avgjørelse har vi rammen for operasjonen under revurdering. Slik "greenfield" utrulling er svært kapitalkrevende og vi vurderer alternative distribusjoner eller muligheten for å benytte alliansepartnere, sier Normannseth til digitoday.no.









Orkla Media
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA
Northzone VenturesErik Bakkejord
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra