JUSS OG SAMFUNN

Trøndelagsbedriftene får gratis e-post

ForumNett Online AS har over natten gitt alle bedrifter i trøndelagsfylkene egen e-postadresse. De bedriftene som har bare telefaks, får automatisk skrevet ut sine e-postmeldinger på denne.

Morten Øverbye
7. mars 1997 - 13:00

Nå kan alle som har Internett kommunisere med de fleste bedriftene i Midt-Norge via e-post. Du kan bestille vin på polet, reservere hotellrom eller skaffe time hos frisøren, heter det i en pressemelding fra det nyetablerte selskapet ForumNett Online AS.

Tjenesten Alfapost fungerer slik at alle som har telefaks får sin e-post på denne via ForumNetts system. Bedrifter som har e-postadresser fra før, får sin post sendt til denne. Av totalt 14.000 bedrifter i Trøndelag, har rundt halvparten telefaks eller e-post.

Tjenesten koster ingenting for bedriftene.

Alle som har Internett-tilgang kan bruke den søkbare databasen på ForumNett til å finne bedriften de ønsker kontakt med. I databasen ligger et lite visittkort for hver av de 14.000 bedriftene i trøndelagsfylkene. Visittkortet inneholder nøkkelopplysninger om bedriften, og ved et tastetrykk kan en sende e-post til bedriften.

Målet med tjenesten er å utvikle en elektronisk møteplass for næringslivet i Trøndelag.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra