JUSS OG SAMFUNN

TV 2 Interaktiv skal bli best på video over nettet

Til høsten ventes det at TV 2s nettplaner blir sementert fast og at tjenestene og de store nyhetene vil bli presentert. Vi tok en liten prat med Kjetil Nilsen, nettguru i TV 2.

Sigvald Sveinbjørnsson
19. juni 2000 - 14:32
TV 2 InteraktivKjetil Nilsen
digi.no.
Les om Stavrums nye jobb:
Gunnar Stavrum skal lede TV 2 Interaktiv

CNN


- Vi kommer til å lansere flere nisje-portaler. Tidligere har vi blant annet reiseportalen GoToGate og God Helse. Dette er prosjekter som vi gjør sammen med andre. Men vi skal også ruste opp tilbudene vi allerede har, sier Nilsen som ikke vil røpe konkrete innholdsprosjekter.

Les mer og helse- og reiselivet til TV2:
Historisk Schibsted-samarbeid på reiselivTV 2 kaster seg inn i helsekrigen


TV 2 har tidligere varslet at satsing på mobil og tjenester bundet opp til dette vil intensiveres. Dette bekrefter Nilsen. Per i dag tjener TV2 gode penger på SMS-tjenester og vil også i fremtiden levere slike tjenester til brukerne. Men om selskapet skal nærme seg kundene enda litt mer, er ikke Nilsen så sikker på.

- Vi kommer til å være en distributør. Men om vi kommer til å ha en annen rolle ut mot kunden enn det, kan jeg ikke si, det vet jeg ikke. Men det er ikke utenkelig at dette kan bli tilfelle, sier Nilsen.

På spørsmål om det kan være aktuelt for TV 2 å samarbeide med andre om å søke en UMTS-lisens. - Alle snakker med alle om dette, men vi har ingen konkrete planer på dette området. Men som sagt, det er ikke umulig å tro at dette kan være et alternativ, mener Nilsen.

TV 2 Interaktiv er eid av TV 2 (88 prosent) sammen med Aftenposten (12 prosent). Aftenpostens eierandel er så å si sovende. Selskapet skal etter hvert hente inn mer penger fra eksisterende eiere for å satse enda friskere fremover.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra