RESULTATERFINANS

Tvenges rosa pengemaskin

Navnet likner til forveksling Telenor og Findexas seriøse bedriftskatalog, men de har ingenting med rosasider.no å gjøre. Det har derimot brødrene Tvenge og Opticom-bakmennene Robert Keith, Thomas Fussel.

12. mars 2003 - 13:40

Øystein og Torstein Tvenge, Robert Keith, Thomas Fussel, Chaos AS og Arne Blystad er alle å finne blant investorene i Rosasider ASA, selskapet som drifter rosasider.no - en tjeneste som kort fortalt er en svært enkel bedriftstelefonkatalog på nett.

Selskapets bedriftsidé er å selge ulike typer oppføringer i sin nettbaserte telefonkatalog. En pakke kan for eksempel være bare navn på bedrift, adresse og telefonnummer, tilhørende nøkkelpersoner og bransjetilhørighet. Noe dyrere blir det om du slenger på en logo, og enda litt dyrere blir det om du får lagt inn et kartutstnitt som viser hvor i verden kontoret ditt ligger osv.

Konseptet er enkelt, og det virker åpenbart - i hvert fall for investorene.

Den digitale katalogvirksomheten innbragte ifølge administrerende direktør Fredrik Engh i Rosasider ASA hele 24,7 millioner kroner i omsetning i fjor, noe som angivelig ga et overskudd på pene 3,4 millioner kroner.

Og selskapets unge, provisjonslønnede selgere skal toppe dette i år: - Budsjettert omsetning og resultat i år er på henholdsvis 35 millioner kroner og 8 millioner kroner, opplyser Engh i en pressemelding.

- For Rosasider ASA har starten på året vært formidabel og man ligger godt foran budsjettet både på omsetning og resultat. Estimert omsetning for første kvartal er 8,4 millioner kroner, hevder Engh som legger til at selskapet i sitt andre driftsår sysselsetter 55 mennesker.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.