JUSS OG SAMFUNN

TVNorge Interaktiv endelig på nett

Etter langt om lenge har datterselskapet til TVNorge - TVNorge Interaktiv AS fått egne nettsider. Men fremdeles står de uten direktør.

Hilde Nyman
28. juli 1999 - 13:43

Først nå i juni fikk TVNorge Interaktiv AS operative internettsider med tekst-TV.

- Nå prøver vi oss fram , og skal gjøre litt av hvert når ferien er over. Vi legger inn noen kunder, og satser på å gå mer aktivt ut til høsten. Det som ligger ute nå er testsider, understreker salgssjef Anders Larsen i TVNorge Interaktiv AS.

I juni var sidene klare på nettet, og den tidligere direktøren for TVNorge Interaktiv AS, Trygve Angell, var med på å utvikle sidene. Han sluttet ved utgangen av mai i år.

Styreformann i TVNorge, og administrerende direktør i SBS Broadcasting (Scandinavian Broadcasting System), Geir Kjærnes, bekrefter at det er ansatt en etterfølger etter Angell.

- Han kommer fra Telenor, men jeg kan ikke si navnet ennå. Han skulle få lov til å si det hos arbeidsgiveren sin først. Jeg håper han kan begynne 1. september, sier Kjærnes til digi.no.

[PS! Enkelte fakta i saken ble endret i etterkant av redaksjonen, da det var enkelte feil i saken som berodde på misforståelser. Red.anm.]

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.