TWITTER

Twitter vil denne måneden avgjøre om de skal selge selskapet

Twitter.
Twitter. Bilde: Brendan McDermid / Reuters / NTB scanpix
6. okt. 2016 - 09:57

De siste ukene har det gått rykter om at Twitter kan bli solgt, og Bloomberg kunne også melde om et mulig bud fra Disney.

Nå melder nyhetsbyrået Reuters at Twitter har gått ut til selskaper som er interessert i å kjøpe dem og fortalt at de vil avslutte forhandlinger om et eventuelt salg innen den 27. oktober – dagen de også legger frem resultatene for tredje regnskapskvartal. Opplysningene skal Reuters ha fått fra kilder som har kjennskap til forhandlingene.

Flere interesserte

Ifølge Reuters' kilder er det flere som er interessert i Twitter, blant annet Salesforce.com, Googles moderselskap Alphabet, samt Disney-konsernet.

Tidligere skal også Google ha vært interessert, men ifølge nettstedet Recode har Google likevel valgt å ikke by på selskapet. 

Det er ikke sikkert den pågående prosessen vil resultere i et salg, sier Reuters' kilder. 

Ifølge Bloomberg er selskapets ledelse uenige i om Twitter bør selge eller ikke. Toppsjefen Jack Dorsey ønsker at selskapet skal forbli selvstendig, mens medgründer Ev Williams vil selge. 

Twitter har mistet mye av sin markedsverdi fra selskapet gikk på børs i 2013. Aksjekursen lå da på 45 dollar, mens den i dag ligger på i underkant av 25 dollar. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra