RESULTATERFINANS

Universitetskontrakt til Agresso-datter

Agresso har fått en kontrakt på leveranse av sin finansstyringsmodul til The University of Reading i England. Kontrakten har en økonomisk ramme på 225.000 britiske pund, omlag 2,8 millioner kroner.

Eirik Flaa
20. apr. 1998 - 16:34

Norske Agressos britiske datterselskap, Agresso LTD, har fått en kontrakt med det engelske University of Reading om salg og implementering av et system for styring av universitetets finanser. Totalt betyr kontrakten økte inntekter for Agresso på 225.000 pund - vel 2,8 millioner kroner - ekslusive årlige vedlikeholdskostnader.

- Vanligvis utgjør disse rundt 15 prosent i året, sier administrerende direktør i Agresso, Thorolf Kildal, til digi.no. Kildal utelukker ikke at kontrakten kan føre med seg nye utvidete kontrakter.

- Økonomisystemet vårt består av et system for lønn og personal, et logistikksystem, et system for finansiell styring og et prosjektstyringssystem. Når en kunde kjøper et av disse, er det ikke uvanlig at man etter hvert utvider systemet, sier Kildal.

Kildal forteller at Agresso generelt har hatt fremgang på høyskole- og universitetsmarkedet. I mars i år fikk selskapet en kontrakt med University of Liverpool på 400.000 pund, og i Norge har Agresso blant annet installasjoner hos Universitetet i Tromsø, Universitetet i Bergen og distriksthøyskolene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.