BEDRIFTSTEKNOLOGI

Usikre på hva nei betyr

Konkurransetilsynets nei til fusjon, kan få mange utfall, sier konserndirektør Sverre Munck i Schibsted-konsernet til Digi. Han vil ikke gi noe sikkert svar på hva et nei vil bety.

Morten Øverbye
30. mai 1997 - 16:45

- Hvilke konsekvenser dette vil få for fusjonen, er for tidlig å si. Vi får se hva vi kommer frem til. Men det er klart at dette kan få mange utfall, sier Munck.

Han sier videre at Schibsted har fått en usedvanlig lang og detaljert utredning fra Konkurransetilsynet angående saken.

- I utgangspunktet så vi at dette var en kompleks sak. Det visste vi før vi satte i gang fusjonsprosessen. Hele Internett-markedet er et komplekst område, noe også utredningen fra tilsynet viser, sier Munck og vil derfor ikke spekulere i hvilke alternativer konsernet står igjen med dersom fusjonen blir stoppet.

Om utfallet av saken vil få noen konsekvenser for de 100 millionene Schibsted fikk for sine aksesskunder, da disse ble overtatt av Telenor Nextel som en del av fusjonsprosessen, vil han heller ikke si noe om.

- Det avhenger av hvilken løsning vi kommer frem til, sier Munck, som vil ha et møte med ledelsen i Nextel i begynnelsen av neste uke. Der skal de to selskapene bestemme seg for hvilken strategi de skal velge før møtet med konkurransetilsynet senere i uken.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.