KARRIERE

Utbrent eller umotivert? Usikker på sjefen? Spør Leo om råd

Har du spørsmål om personalsaker, konflikthåndtering, effektivitet hos ledere og ansatte, kundebehandling, motivasjon eller utbrenthet? Organisasjonspsykolog Leo Reiff har lang erfaring fra ledelse og veiledning, og fokus på IT-bransjen. Nå vil han svare digi.nos lesere på spørsmål.

Therese Werenskiold
16. mars 2000 - 14:41

Leo Reiff har vært med å starte Groupthink, en konsulentgruppe bestående av psykologer og sosiologer med lang erfaring innen ledelse, seminar- og kursvirksomhet, undervisning, kvantitative kartlegginger og analyser.

Reiff er spesialist i klinisk psykologi, og har flere års ledelseserfaring fra forskjellige institusjoner. I tillegg har han lenge undervist i sosialpsykologi ved Universitetet i Oslo.

Organisasjonspsykologen har fokus på IT-bransjen og IKT-bedrifter, og vil nå svare digi.no-lesere på spørsmål om for eksempel personalsaker, konflikthåndtering, teambygging, motivasjon, effektivitet hos ledere og ansatte, trivsel, kommunikasjon, belønning, utbrenthet eller kundebehandling.

Vi forbeholder oss retten til å velge ut noen av spørsmålene, som deretter blir generalisert/anonymisert, og besvart på digi.no.

Du kan sende spørsmålet ditt til therese@digi.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.