JUSS OG SAMFUNN

Velkommen til Stjernestreif

digi.no starter denne uken sin første faste spalte med daglige innspill fra eksterne aktører. Fem sentrale personer i norsk internettbransje har sagt seg villige til å tipse digi.no jevnlig om sine favoritt-websteder. I det lange løp håper digi.no å få bygd opp en base med Stjernestreif som brukerne virkelig kan dra nytte av.

Herman Berg
23. feb. 1998 - 14:05

I motsetning til andre samlinger av websteder, er vi ikke så opptatt av terningspill eller om tjenestene er splitter nye. Vi ønsker heller å kunne gi brukerne våre virkelig gode tips om hvor de bør bevege seg i internettjungelen.

Derfor starter vi nå Stjernestreif, et navnevalg som er ikke nødvendigvis bare gjenspeiler spaltistenes stjernestatus, men også setter søkelys på det vi håper å oppnå: et utvalg av stjernetreff på web,

Fem av våre mer trofaste brukere, som selv er mye ute på nettet for å streife, har vært så vennlige å formidle sine verdensvevtips helt gratis via digi.no. digi.no har til gjengjeld gitt dem full frihet (under ansvar) for hva de vil skrive og hvilke tjenester de vil velge.

Det ligger ingen føringer i form av utvelgelseskriterier. Det eneste spaltistene ikke får lov til å gjøre, er valg av webtjenester som de selv har vært involvert i.

Disse streiferne følger denne tidsplanen hver uke:

1. Per Siljubergsåsen (eks Mogul Media, nå uavhengig rådgiver) - mandag

2. Bente Sollid (daglig leder, Digital Hverdag) - tirsdag

3. Nina Furu (redaktør, HjemmeNett) - onsdag

4. Arne H. Krumsvik (redaktør, Dagbladet: på nettet) - torsdag

5. Jan Omdahl (kreativ leder, Spray GK) - fredag

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.