JUSS OG SAMFUNN

Virtuelle møtested for fagfolk

Etter initiativ fra flere er det opprettet to elektroniske postgrupper for fagfolk innen media og personer som arbeider med internett utvikling i Norge. Gruppene fungerer som forum for faglige spørsmål, sosiale forum og ikke minst et sted å dele sine erfaringer med kollegaer. Det er gratis, og enkelt å bli medlem av tjenestene.

Frode Nielsen
3. sep. 1996 - 00:00

Den elektroniske postlisten for journalister og andre innen media heter normedia. Gruppen har 106 medlemmer, hovedsaklig fra Norge. For å melde seg på er det nok å sende en mail til listman@kanal1.no, og skrive "join normedia" i tekstfeltet. Du vil da automatisk bli oppført på medlemslisten og motta all post som medlemmene sender til hverandre. Ønsker du å sende post til selve listen, må du bruke adressen normedia@kanal1.no.

Postgruppen veveriet er forbeholdt de som jobber med utvikling av internett i Norge i en eller annen form. Denne gruppen har også jevnlige møter på Månefisken i Oslo. Veveriet har i øyeblikket 91 medlemmer og for å melde deg på sender du en mail til speider@kanal1.no med teksten join veveriet. Post til listen sendes til veveriet@kanal1.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.