BEDRIFTSTEKNOLOGI

Wang blir global Cisco-partner

Wang Laboratories annonserte under Networld+Interop i Las Vegas mandag at selskapet vil investere tungt i nettverksmarkedet framover. Satsingen betyr blant annet at Wang skal samarbeide tett med Cisco.

Øystein Kvistad
6. mai 1997 - 17:53

Statusen som "global Cisco-partner" betyr blant annet at dataselskapet Wang også blir autorisert leverandør av Cisco-produkter overfor sine kunder over hele kloden.

Som ett av svært få selskaper Cisco har gitt denne statusen, vil Wang stadig måtte bevise at de kan innfri Ciscos strenge krav til service og support av nettselskapets produkter. Et globalt partnerforhold med Cisco innebærer videre at Wang-ansatte får grundig opplæring i Ciscos produkter og metoder.

- Vi er svært fornøyd med at vi får anledning til å jobbe sammen med en av nettverksbransjens definitive markedsledere, uttalte Wang-sjefen Joseph Tucci under mandagens presekonferanse i Las Vegas. - Denne samarbeidsavtalen betyr at vi kan tilby våre nettverkskunder over hele verden tjenester, maskin- og programvare som tilfredsstiller industriens absolutt strengeste kvalitetskrav, sa Tucci.

I prosessen med å bli fullverdig Cisco-sertifisert, vil Wang i første omgang sende et tredvetall av sine beste ingeniører til å delta på Ciscos såkalte Certified Internetwork Expert Program (CCIE). Dette er et opplæringsprogram som er spesialsydd for å utdanne eksperter til spesielle supporttjenester i virksomhetskritiske nettverk.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.