JUSS OG SAMFUNN

Welcome to our "stabbur"

Først prøvde jeg norsk.com. Den er "forbidden". Så prøvde jeg norsk.no. Den eksisterer ikke. Men så skrev jeg norsk.net, og dermed var jeg på besøk hos 17. mai-komitéen i Greater San Diego.

Jostein Borgmo
10. feb. 1999 - 10:45

I fjor spilte The Big Band & Jazz Hall of Fame Orchestra på festen, og Dr. Paul O.W. Tanner, som i sin tid var medlem av Glenn Miller band, deltok med sin versjon av Griegs "Ved Rondane".

Programmet for i år er ikke klart ennå, men vi vet at 350 gjester kommer to the Gala Dinner at the Catamaran Hotel on Mission Bay den 15.

Hvordan det blir den 17?

For å få vite det, må du følge med på norsk.net.

Det er flere nordmenn i USA enn i Norge, ­ og siden e-handelen nå tar av for fullt i Statene, burde kanskje flere norske bedrifter prøve seg.

Forsøksvis kunne en eller annen sende en mail til webmasteren på norskland.com og spørre om det ikke var mulig å få til en lenke eller en bannerannonse. Denne siten er forresten så informativ og full av lenker til webkameraer, aviser og radiostasjoner i Norge, at jeg tror jeg skal prøve å ha den som startside en ukes tid.

Klikk deg også fram til sofn.com ­ Sons of Norway ­ som har hatt kvinnelige medlemmer siden 1912, og som er "a storehouse of information about all things Norwegian!"

God tur!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra