BEDRIFTSTEKNOLOGI

Win 95 aksesskontroll fra Norman

En egen aksess kontroll for Windows 95, og en oppdatert viruskontroll for Novell servere er blant godbitene som ble lansert av Norman Data Defense idag.

Eirik Flaa
3. des. 1996 - 14:05

I dag lanserte Norman Data Defense sin nye produktserie. Mest interresant denne gangen er kanskje NAC 3.5, aksesskontroll for Windows 95. Med dette produktet får systemadministrator mange av fordelene som ligger i for eksempel Unix-systemer der det kan legges inn restriksjoner på adgang til spesielle mapper og filer. Dette kan legges inn selv om det er flere brukere på samme enhet. I tillegg er det lagt inn en rekke sperremuligheter for ømfintlige instillingskontroller, som for eksempel kontrollpanelet.

Viruskontrollen, Firebreake på sin side var ikke like spektakulær, selv om det er tatt sterkt hensyn til de nye makrovirusene. Oppdatering av skanneren kan imidlertid fortsatt ikke skje interaktivt via internett.

- Vi sender ut nærmerer en kontainer disketter hver gang vi distribuerer nye oppdateringer, sier utviklingsdirektør Carl Brettville til digi:data. Carl Brettville som var en av gründerne i Norman er likevel sikker på at dette vil bli rettet på i neste versjon.

- Diskettutsendingene er enormt ressurskrevende, og vi jobber derfor hardt med problemet, avslutter Brettville.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra