KARRIERE

World Online-gründer inn i norske Active ISP

Det norsk-baserte selskapet Active ISP har fått nytt styre med flere tungvektere.

29. okt. 2001 - 10:49
David ChartierActive ISPInfostream


ICANN

Nå slutter én nordmann, én brite og én hollender seg til Active ISP-styret. Den svært rutinerte tele- og IT-mannen Terje Nordahl som idag jobber som sjef i det europeiske teleselskapet Carrier1 International er et av de nye styremedlemmene.

Også hollandske Nina Brink, grunnleggeren av World Online som etter hvert ble kjøpt av italienske Tiscali, går inn som fast styremedlem.

Brink var en stund under etterforskning for innsidehandel i forbindelse med børsintroduksjonen av World Online og gikk av som en følge av bråket. Hun ble imidlertid frikjent for disse beskyldningene tidligere i år. .

I tillegg til disse to, kommer også Carey Fitchey inn i styret, en finansmann som til daglig er ansatte i et europeisk og et amerikansk investeringsselskap.

- Det nye styret er innstilt på å gjøre Active ISP til det mest vellykkede hosting- og Internett-selskapet i Europa. Vi skal arbeide tett sammen med ledelsen for å guide selskapet mot overskudd og videre inn i en suksessfull fremtid, sier Terje Nordahl i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.