Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Skyløsning trimmer virksomheten

 

Del
Tieto Cloud BrandStory
Tieto er Nordens største selskap innen IT-tjenester. Vi leverer helhetlige løsninger for både privat og offentlig sektor. Selskapet er tilstede over hele verden gjennom vår virksomhet innen produktutvikling og våre globale leveransesentre. I mer enn 40 år har vi levert IT-tjenester til kunder i Norden. Tieto har 150 cloud-kunder og har flyttet mer enn 7 000 servere til skyen. I Norge er Tieto lokalisert i 9 byer med hovedkontor på Skøyen i Oslo. Vi har 13 000 ansatte i mer enn 20 land. Tieto Skytjenester

For mange produksjonsanlegg blir forsinkelsen i nettverksforbindelsen for stor på grunn av avstanden til skyleverandørenes datasentre. Men hvis ikke virksomheten kan komme til skyen, får skyen heller komme til virksomheten. Som sagt, så gjort.

Bedrifter kan trimme virksomheten og andre industrianlegg ved hjelp av en skyløsning med minimal forsinkelse. En slik løsning er fullstendig feiltolerant, kan tilpasses nøyaktig til behovene og gir besparelser på opptil 50 prosent.

Én av de viktigste fordelene ved skyløsningen er at den har minimalt med forsinkelse/søketid. Tjenesten er også feiltolerant. Den har dobbelt opp med komponenter hvis kunden ønsker det. Hvis serverrommet av noen grunn blir ubrukelig, flyttes driften automatisk til et annet serverrom.

Plattformen er svært fleksibel. Den kan enkelt utvides eller reduseres avhengig av behovsendringer ved produksjonsanleggene. Kundene betaler kun for så mye av kapasiteten som de bruker.

Skytjenesten har et høyt sikkerhetsnivå. All informasjon lagres i sikre datasentre. Via en sikret tilkobling og selvbetjeningsportal kan brukerne få tilgang til informasjonen sin, uavhengig av sted og tidspunkt.

Kundene kan oppnå besparelser på 30 til 50 prosent sammenlignet med å ha en standard løsning i egne servere.