62-tommers TV i lommeformat...

Det er mange interessante nyheter på markedet, og produsentene konkurrerer om å være først ute med "gadgets". Storskjerms-TV i lommeformat må være noe av det mest interessante for tiden.

Olympus liker å være fremst når det gjelder bildeprodukter. De har lenge vært gode på kameraer, så kom de på banen med digitale kameraer og nå ligger de langt fremme med fremtidens TV. Du kan nå kjøpe TV i brilleformat som tilsvarer en 62-tommers TV med stereolyd. Det må nevnes at Olympus ikke er de første til å lansere slike briller, men de er vel de første til å lansere i en prisgruppe som gjør at det er interessant å se nærmere på.

Hvis du er en av dem som liker å kose seg med en god film på en stor TV, men ikke har muligheten til å kjøpe en slik enten på grunn av størrelse eller pris, så er kanskje redningen for deg snart her.


Den nye serien med TV-er fra Olympus har to små LCD-skjermer på innsiden av et par briller.

Disse skjermene har hver fra 180.000 til 240.000 bildepunkter hver. Dette tilsvarer normal oppløsning på en TV, så du trenger ikke være redd for at oppløsningen skal bli dårligere enn det du har fra før. Den eneste ulempen er at systemet kun støtter det amerikanske TV-formatet NTSC inntil videre.

Det er ikke nevnt noe om det er planer for å lansere produktet på det Europeiske markedet, men man kan anta at det kommer hvis brillene slår igjennom på det amerikanske markedet. Prisen i USA ligger for tiden på i $979 for den billigste versjonen. Den nye versjonen med 240.000 bildepunkter er det ikke gitt noen pris på ennå.

Olympus har følgende slagord for produktet som man ikke skal se bort fra at har en viss forankring i virkeligheten : "Eye-trek will do for the eyes what headphones did for the ears!"

Japan Airlines har begynt å bruke disse brillene til å vise filmer for passasjerene på første klasse, så hvis du er interessert i mer informasjon om Olympus' rekke med produkter har du valget mellom enten å se på websidene deres, eller du kan finne en god unnskyldning for å reise til Japan...

Til toppen