Absolut ASP for Telecomputing

ASP-selskapet Telecomputing skal drifte B2B programvare fra svenske Absalon.

Svenske Abasalon AB melder i dag at selskapet har inngått avtale med Telecomputing ASA i Sverige om sertifisering av Telecomputing som såkalt hostingpartner til Absalution Business Portal Software.

Telecomputing er et ASP selskap (Application Service Provider) - som driver utleie og drift av programvare som distribueres til brukerne gjennom telenettet. Selskapet opererer i Skandinavia og USA.

Absalution 2.0 er en såkalt portalprogramvare som skal kombinere e-handelsløsninger og informasjonshåndtering i et samarbeid mellom kundens egne ansatte, kunder og leverandører.

TeleComputing skal dermed drifte og leie ut integrerte løsninger med Absalution som plattform over Internett.

- Absalution egner seg svært godt for ASP-drift. Systemet tilbyr alle brukere uhindret samarbeid og handel over Internett. Det er en svært smidig måte å koordinere hele organisasjonens virksomhet på Internett, sier Staffan Brewitz i TeleComputing Sweden AB.

For Absalon innebærer avtalen at selskapet kan tilby sine kunder en ASP-løsning med ubegrenset tilgang til Absalution uten egne serverinstallasjoner.

Absalon er et datterselskap av det britiske programvareselskapet Infobank International.

TeleComputing ønsker gjennom avtalen med Absalon å tilby sine kunder en integrert informasjons- og e-handelsportal over Internett som kun er avhengig av en vanlig nettleser for å kjøres.

Kursen på Telecomputing kan du følge her.

Til toppen