Adolfsen avviser styrt lekkasje

Tom Adolfsen avkrefter at lekkasjen på DanaData-oppkjøpet som ble trykket i Finansavisen gav ham noen fordeler i forhandlingene med TeleDanmark.

- Vi ble kjent med lekkasjen etter børsslutt fredag. Da så vi at det var gått flere store poster de siste timene og vi fikk vite at det sannsynligvis ville komme en artikkel i Finansavisen lørdag, sier Tom Adolfsen til digi.no

- Så lekkasjen gav deg ingen fordeler i forhandlingene med Tele Danmark, i den grad at den fremtvang en rask beslutning hos dem?

- Nei, på ingen måte. Den skapte bare trøbbel for oss. Vi hadde allerede blitt enige om en pris og rammen for avtalen. Det gjenstod kun å signere avtalene samt noen detaljer. Dette hadde vi tenkt å ta etter helgen, slik at vi kunne offentliggjøre avtalen i løpet av uken. Nå måtte vi få inn Tele Danmark her for å signere avtalen i firetiden mandag. Så ble det problematisk å gi informasjon til Oslo Børs, Fondsbørsen og ikke minst de ansatte. Det ble ganske enkelt bare rot alt sammen.

- Vet du hvilken kilde lekkasjen hadde?

- Nei det blir alt for farlig å gjette på. Vi har hatt et langvarig samarbeid med SE-Banken i hele Norden. Det kan også ha vært folk her på huset som har lekket informasjon om kjøpet.

Til toppen