BEDRIFTSTEKNOLOGI

Alle nummer i en katalog

Telefonkatalogen og Opplysningen 180 blir også i fremtiden en komplett oversikt over alle som har telefon i Norge. Dette blir resultatet av avtalen Telia Norge og Tele2 Norge nå inngår med Telenor Media.

Frode Eriksen
12. aug. 1998 - 11:23

Forhandlingene mellom Telenor Media og de to operatørene Tele2 og Telia har resultert i at de to nye operatørenes kunder vil bli overført til Telenor Medias databaser.

- Det har vært et viktig prinsipp for at vi tilbyr avtaler og betingelser på ikke-diskriminerende vilkår til alle operatører i markedet, sier informasjonsdirektør i Telenor Media, Sissel Faller, til digi.no.

Dette betyr at Telenor Media betaler det samme for kjøp av grunnlagsdata enten dataene kommer fra Telia eller fra Telenor.

- Alle andre operatører får tilbud om tilsvarende avtaler, sier Faller.

Det vil ikke framgå av telefonkatalogen eller nummeropplysningens oppføringer hvor abonnentene er kunder, annet enn av telefonnummeret.

De første katalogene der disse endringene får praktisk betydning er 98/99-katalogene for Nord-Norge, som kommer i høst, mens nummeropplysningen oppdateres kontinuerlig.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.