Apple dropper Super Bowl

Apple Computer gjorde furore med sin legendariske Macintosh Super Bowl-annonse for 15 år siden, men Mac-interesserte som hadde ventet en gjentagelse, må nå skuffet konstatere at Apple dropper Super Bowl-reklamen.

Advertising Age, som følger den amerikanske reklamebransjen, melder at Apple Computer har bedt TV-selskapet Fox om å finne en ny kjøper til reklame-tiden Apple hadde kjøpt under Super Bowl.

Etter all sannsynlighet betyr det at dét produktet Steve Jobs hadde tenkt til å lansere på TV for 100 millioner amerikanere er blitt forsinket. Reklametid under Super Bowl - som er finalen i sluttspillet i amerikansk fotball - er særdeles dyrt, og det var knyttet store forventninger til hva Apple ville vise under årets Super Bowl som går av stabelen den 31. januar.

For 15 år siden rystet Jobs og Apple bransjen med den kontroversielle reklamefilmen der Macintosh ble fremstilt som en liberaliserende kraft i en ellers grå verden av kloner. Fordi selskapet og Jobs har skapt så store forventninger, ville det vært en skikkelig nedtur om selskapet hadde erstattet en brask-og-bram-lansering med en ordinær reklamesnutt.

Til toppen