Årets største e-handel event

I september arrangeres konferansen Electronic Commerce World 98 i Denver, Colorado. Dette blir årets største e-handel event, skriver Per Siljubergsåsen i dagens stjernestreif.

"

Handel over Internett blir mer og mer aktuelt for nordmenn, både på jobb og hjemme. Det har vært store forventninger til e-handel i flere år, og resultatene ser delvis ut til å stå opp til forventningene. Vi hører stadig om nye omsetningsrekorder for netthandel innen forbrukersegmenter som bøker, musikk, bil og programvare til integrasjon av forretningskritiske systemer på tvers av bedrifter.

Konferansen Electronic Commerce World 98 har både workshops og foredrag som dekker aktuelle temaer som bedrift-til-bedrift e-handel over Internett, sikkerhet, digitale signaturer, Electronic Data Interchange (EDI), integrasjon mot forretningskritiske systemer, samt endringer i verdikjedene som følge av e-handel.

Konferansen har "selvfølgelig" Nicolas Negroponte på talerlisten som blant annet vil snakke om ting som tenker, morgendagens TV og livslang læring. De som hverken leser Wired eller har hørt han før (han var i Oslo for to uker siden), vil sikkert finne ham interessant og morsom. Men er det alibi godt nok til å besøke Denver i høst?

Les mer om konferansen på messe-nettstedet Ediworld.com (se peker i margen til høyre).

"

Til toppen