Arnesen ny sjef for Neo Interaktiv

Alexander Arnesen (33), tidligere prosjektsjef hos New Media Science, er ansatt som ny daglig leder i Neo Interaktiv.

Neo Interaktivs nåværende toppsjef, Per Einar Dybvik, vil heretter ta et særlig ansvar for utviklingen og høstens lansering av Neos kommende publiseringssystem i|o. Ifølge en pressemelding fra selskapet er det Dybvik selv som har tatt initiativet til lederskiftet:

- Jeg har brukt to år av mitt liv for å bygge opp Neo Interaktiv. Min rolle har vært å bygge opp og legge strategien for videreutviklingen av selskapet. Dette lederskiftet har vært planlagt helt siden oppstarten. For meg er det på tide å ta tak i nye prosjekter og få utløp for min gründerånd, hevder Dybvik.

Arvtaker Alexander Arnesen er utdannet siviløkonom og har blant annet jobbet som IT-rådgiver i Union Bank of Switzerland i Zürich og bedriftsrådgiver hos Boston Consulting Group i Stockholm. For to år siden ble han ansatt i New Media Science der han har hatt et overordnet ansvar for selskapets kundeprosjekter samt fagansvar for dets

konsulentvirksomhet.

Arnesen tiltrer stillingen som daglig leder i Neo Interaktiv 1. oktober.

Neo Interaktiv ble etablert i juni i fjor, har i dag 30 ansatte, og fokuserer på utvikling og design av forretningskritiske Internett-tjenester for det nordiske markedet. Scandinavia Online AS eier i dag 86 prosent av aksjene i Neo Interaktiv, resten eies av Neo-ansatte.

Til toppen