JUSS OG SAMFUNN

Bill Gates myrdes i kommende "dokumentar"

Folkene bak Blair Witch er med på filmprosjektet MacArthur Park om mordet på Bill Gates i desember i fjor. Filmen blir klar over nyttår.

16. des. 2000 - 12:22

Filmen MacArthur Park har fått sitt eget nettsted med alt du trenger å vite om story og produksjon. Er du virkelig interessert, kan du abonnere på et eget nyhetsbrev.

Faksimile fra Los Angeles Times om mordet på Bill Gates. <i>Faksimile:  MacArthur Park</i>
Faksimile fra Los Angeles Times om mordet på Bill Gates. Faksimile:  MacArthur Park

Bill Gates myrdes i Los Angeles 2. desember 1999. Storyen er tydelig inspirert av mordet på president John F. Kennedy i 1964. Gates snikskytes under et veldedighetsarrangement. Morderen skyter en politimann, og skytes ned av en annen politimann. Motivet er uklart, men den offisielle etterforskningen - som presenteres i en egen rapport på nettstedet - avviser at det kan dreie seg om en konspirasjon. Det dannes en grasrotbevegelse kalt Citizens for Truth for å avdekke sannheten. "Dokumentaren" følger grasrotbevegelsen fra dag til dag gjennom et helt år.

Grasrotbevegelsen har fått sitt eget nettsted i likhet med den offisielle etterforskningsgruppen (se pekere fra MacArthur Park-stedet). Gruppen bak filmen - med blant annet folk fra The Blair Witch Project - skal dessuten ha registrert domenet BillGatesIsDead.com som i skrivende stund lever i stumt vedlikehold.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra