Billigere å ringe med Telenor

Telenor reduserer prisene for å ringe fjernsamtaler i Norge og til flere land fra 1. november. Med dagens trafikk koster dette Telenor 390 millioner kroner årlig

Reduksjonen gjør at det blir like billig å ringe til utlandet på dagtid som på kveldstid, og samtaleprisene for enkelte land reduseres med 14-22 prosent. Prisreduksjonene for fjernsamtaler i Norge utgjør 304 millioner kroner, mens tilsvarende reduksjoner for samtaler til utlandet er 86 millioner kroner.

For fjernsamtaler går prisen ned fra 50 øre til 40 øre for kvelds og helgesamtalene, mens reduksjonen er fra 60 til 48 øre på dagtid. Rabattordningen "Familie & Venner Fjern" økes dessuten fra 20 prosent rabatt til 40 prosent i en kampanjeperiode.

I en pressemelding opplyser Telenor at blant de landene det blir rimeligere å tinge til er land på ringetoppen, som Sverige, Storbritannia og USA, der det vil koste 1,20, 1,70 og 2,50 per minutt etter 1. november. Reduksjonene er størst for samtaler til India og Venezuela, der det fra 1. november vil koste 11,25 å ringe per minutt etter en prisreduksjon på 22 prosent.

Til toppen