Christoffersen kan overta ved påsketider

Ledermøtet i Telenor Bedrift ble mandag morgen orientert om de nye jobbplanene til viseadministrerende direktør i Telenor Bedrift, Terje Christoffersen.

Christoffersen orienterte i går administrerende direktør i Telenor Bedrift, Jon Fredrik Baksaas, og konsernsjef i Telenor, Tormod Hermansen om sitt nye jobbtilbud i NetCom.

Resten av ledergruppen i Bedrift ble orientert mandag morgen om beslutningen som kom overraskende på de fleste.

Terje Christoffersen startet offisielt i Telenor Bedrift 1. januar i et ettårig engasjement som viseadministrerende direktør, med tre måneders oppsigelse.

- Christoffersen trer nå ut av stillingen, men vil fortsette som konsulent på salgssiden, sier informasjonsdirektør i Telenor Bedrift, Jan Kristiansen, til digi.no.

Kristiansen sier der ennå ikke er avklart når Cristoffersen trer ut av Telenor Bedrift, men antyder at rundt påsketider kan være aktuelt. Han sier at overgangen til NetCom ikke byr på store problemer.

- Det hadde det vært om overgangen skjedde fra Telenor Privat eller Mobil.

I Telenor Bedrift ønsket en seg Terje Christoffersen i en fast stilling, og som en mer stabil lederskikkelse. Selskapet har hatt en turbulent tid med to lederavganger det siste året, selv om en isolert sett kan finne forklaringer til begge avgangene.

Til toppen