Clinton-gjøn boikottet

I en bannerannonse for en internett-kalender blir den amerikanske presidenten Bill Clinton harselert med. Annonsen blir nå boikottet av de tre store nettstedene USAToday.com, WashingtonPost.com og Microsofts HotMail.com.

"Ruling the free world - and dating interns - takes a highly organized schedule", står det ved siden av et bilde av den amerikanske presidenten i banner-annonsen til selskapet Appoint.net. Det ble for sterk kost for tre av USAs største nettsteder USAToday.com, WashingtonPost.com og Microsofts HotMail.com, skriver Appoint.net i en pressemelding. I forrige uke nektet de tre nettstedene å ta inn annonsen.

Ifølge selskapet som har utviklet en kalender-applikasjon for Internett, var formålet med bannerannonsen å demonstrere hvordan kalenderen er det perfekte for verdens mest travle mann - presidenten.

- Internett er anerkjent for toleranse for ytringsfrihet. Appoint.net har stor respekt for presidenten, men samtidig føler vi at humor er en effektiv og aksptabel måte å nå forbrukerne, sier presidenten i Appoint.net Richard Rasansky i pressemeldingen.

USAToday.com kjørte bannerannonsen i seks dager før de fjernet den fra sine sider.

Til toppen