Computer Resources så vidt i pluss

Computer Resources kan vise til en pen omsetningsvekst, men sliter fremdeles med knallhard konkurranse. En stille sommer gir et resultat før skatt på fattige 553.000 kroner.

Computer Resources (CRI) vokser raskt på sitt post- og telefonsalg av program- og maskinvare, men foreløpig sitter ikke selskapet igjen med mye for strevet.

Etter å ha omsatt for 44,4 millioner i tredje kvartal, satt selskapet bare igjen med et driftsresultat på 553.000 kroner. Litt bedre ser det ut for året så langt, per 30. september har CRI et resultat før skatt på 5,5 millioner kroner mot 1,3 millioner kroner i samme periode i fjor.

Det er likevel direktesalget som går best: CRIs Systemgruppe omsatte for 15 millioner kroner i tredje kvartal, men tapte 195.000 kroner. Ellers i databransjen er det konsulent-virksomheten som gir best avkastning, mens mange sliter med sterkt prispress på salg av standard-produkter.

Aksjenkursen til CRI har falt fra 31 kroner ved børsintroduksjonen 25. mai i år til 27 kroner i går. CRI har en børsverdi på 83 millioner kroner.

Til toppen