Dagens nettjuvel: Anonymitet - grunnkurs

Det er ikke bare kriminelle som oppsøker anonymitet. Anonymitet er faktisk et gode vi mistet da Internett kom for fullt.

Det er ikke bare kriminelle som oppsøker anonymitet. Anonymitet er faktisk et gode vi mistet da Internett kom for fullt.

Med programmet Anonymity 4 Proxy kan du surfe på Internett uten at de du besøker kan se hvor du kommer fra.

De fleste store nettsteder prøver å kartlegge folks nett-vaner, og med dette programmet kan du altså forhindre dem i å skaffe informasjon om deg og dine. Programmet kan også nekte nettsteder å legge inn såkalte cookies (små informasjons-kjekser) i nettleseren din, og dermed gjøre det enda vanskeligere. I tillegg kan du også få anonym FTP-tilgang.

For å gjøre det hele enda litt bedre har også selskapet en e-post-liste der du kan få informasjon om hvordan du kan koble deg både til IRC og e-post-tjenere anonymt.

Lenke til dagens nettjuvel:
Anonymity 4 Proxy

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen