Dagens nettjuvél: Det beste fra Opera og Internet Explorer - i ett

Selv om Internet Explorer trolig er et av de mest stabile programmene til Microsoft, er ikke alle like fornøyde med brukergrensesnittet. Opera er kanskje ikke like stabilt, men mange bruker det på grunn av det brukergrensesnittet. Med Grasshopper får du i både pose og sekk.

Grasshopper er ingen selvstendig nettleser, men er basert på Internet Explorers renderingmotor. Denne er kjent for å være svært stabil og takler de aller fleste nettsider, selv om Microsoft har tatt en del snarveier som får W3C til å gremmes.

Men det grafiske brukergrensesnittet til IE har sine mangler, i hvert fall ifølge mange Opera-brukere. Ikke minst det at man i Opera kan åpne flere subvinduer innenfor nettleserens hovedvindu, er en av de store fordelene med Opera.

Grasshopper gir deg denne muligheten i Internet Explorer.

Grasshopper har også et tilsvarende bokmerkevindu som Opera. IE har også et slik vindu, men mye av hensikten går bort siden alle sidene åpnes i det samme subvinduet.

Grasshopper blir igjen videreutviklet, etter en stille periode, og selskapet som står bak, Santrim Software, er svært lydhøre for brukerne ønsker.

Lenke til dagens nettjuvel:
Grasshopper - The MDI Explorer

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen