Dagens nettjuvél: 'Doping' til PC-en

Går PC-en din litt treigt? Da kan dagens gratisprogram kanskje hjelpe.

Går PC-en din litt treigt? Da kan dagens gratisprogram kanskje hjelpe.

Alle PC-er jobber litt raskere dersom de stappes full med ekstra RAM. Men ikke alle databrukere har råd til å kjøpe ekstra hardware eller føler de har den nødvendige innsikt til å installere mer minne i boksen.

Da kan en liten programsnutt på 974 kilobyte kanskje hjelpe deg: RAMbooster 1.6 er gratis, kan kjøres av alle med operativsystemet Windows 95/98/NT/2000 installert, men passer nok best for de som ikke har en splitter ny datamaskin, eventuelt de som er ivrige "multitaskere" og som ønsker å fjerne flaskehalser i systemet. RAMbooster holder oversikten over RAM-bruken og prioriterer de viktigste oppgavene du holder på med akkurat fremfor å sette av kapasitet til bakgrunnsprogrammer. Programmet er enkelt å bruke: Gå inn på preferences og simpelthen fortell programmet hvor mye RAM du ønsker å frigjøre når systemet begynner å 'gå tom' for ressurser.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: RAMbooster

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler september-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001
Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er gratis
digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig gratisprogram, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
 
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen