Dagens nettjuvel: Få orden på dine Internett-utgifter

Internett koster fortsatt penger å bruke. TeleVakt holder deg oppdatert om hvor mye.

Internett koster fortsatt penger å bruke. TeleVakt holder deg oppdatert om hvor mye.

TeleVakt er et godt, gammelt og norskutviklet program som hjelper deg med å holde oversikt over hvor mye surfingen din koster når du bruker oppringt aksess. Programmet krever at du legger inn teletakstene til din telefonileverandør, deretter begynner det automatisk å telle sekunder hver gang du benytter modemet eller ISDN-kortet ditt. Hele installasjonen og konfigureringen er gjort på noen få minutter.

PS: Det har etter at denne artikkelen ble skrevet dessverre vist seg at TeleVakt ikke er helt kompatibel med overgangen til år 2000. Ifølge utvikleren av programmet, Torje Rørvik, er den eneste 2000-års feilen i programmet en sperre på valg av periode i en av rapporteringene. Denne sperren omgår man ved å angi årstallet i INI-filen istedet.


Lenke til dagens nettjuvel: TeleVakt
TeleVakt

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering
Til toppen