Dagens nettjuvel: Gratis beskyttelse

Virus er absolutt ikke noe man bør ta lett på, men det er ingen god grunn til å involvere lommeboka altfor mye i virusjakten.

Computer Associates har nedlagt InoculateIT. Her finner du flere gratis antivirus-programmer: Alt du trenger til PC-en er gratis

For de som bryr seg om å ha både god virusbeskyttelse, samtidig som man opprettholder privatøkonomien kan det være kjekt med gratis programvare. Selv om enkelte av disse ofte ikke er like gode som de man betaler for, så finnes det unntak.

InoculateIt er av denne typen. Programmet sjekker maskinen din for virus, og er et av de bedre anti-virus-programmene på markedet. I tillegg til gratis scanner gir de også gratis oppdateringer.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned InoculateIt

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen