Dagens nettjuvel: Nerf Arenablast

Bli med digi.no på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Bli med digi.no på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Dagens "Best og billigst"
Nerf Arenablast demo
Et lite spill kan hjelpe på humøret etter hvert som kveldene blir mørkere. Nerf Arenablast fra Hasbro (gjengen bak blant annet brettspillet Monopol) er et topp moderne skyte-, jakt- og racer-spill i én pakke. Men i motsetning til Quake og de andre kopiene, kan du trygt spille Nerf Arenablast selv eller gi det til de yngre, for her glimrer blodet og gørra med sitt fravær. Spillet minner om Mario, men her er det du som løper rundt. Nerf-verden er et fargefullt sted med nydelig grafikk som gjør det til en fryd å leke gjemsel og cowboy/indianer med andre spillere over Internett/lokalnettverk eller robotene i spillet. Obs: Filen er på 22 Mb.

Klikk her for å laste ned Nerfblast demo

Tidligere nettjuvéler


Dette bør du også ha
Mange av disse programmene finnes allerede på de aller fleste erfarne PC-brukeres harddisk.
digi.no viser deg hvor du kan finne dem.
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips?
Send det til digi.no


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen