Dansk Mac-idealist søker nordmenn

Webmaster for et dansk Mac-nettsted har startet et nyhetsbrev for Mac-interesserte. Nå etterlyser han norske og danske abonnenter.

Sune Lilbæk - nettansvarlig for Jyllandsposten MacOS Klub (se lenke til nettstedet i høyre marg) - har startet en gratis e-posttjeneste "Skandinavisk MacOS Nyhetsbrev" for Macintosh-interesserte.

Som det fremgår av navnet henvender Lilbæk seg til hele Skandinavia. Han har fått god respons i Danmark men er ikke fornøyd med interessen fra Norge og Sverige, noe han mener skyldes en restriktiv lenkepolitikk hos andre Mac-medier.

- Jeg har hatt vanskeligheter med å få tak i nordmenn og svensker. I Sverige skyldes det at MacWorld & MacPressen nekter lenker til andre skandinaviske nyhets-steder, uttaler Lilbæk overfor digi.no.

Lilbæk driver Jyllandposten MacOS Klub (JP Mac) i regi av Jyllandsposten men står for mesteparten av innholdet selv. Han får betalt for shareware-biten i JP Mac, og får - når han skriver for Jyllandsposten - lov til å henvise til "klubben" i sine artikler samt reklamere for sitt nyhetsbrev på nettstedet.

Lilbæk innrømmer at denne kombinasjonen av en ideell dataklubb og en kommersiell dagsavis er litt underlig og kan fortelle at det vil komme endringer.

- JP-Mac vil sikkert endre navn snart, sier Mac-idealisten.

Til toppen