Dansk SOL-premiere

I dag er det premiere på den danske versjonen av SOL. Ambisjonene er intet mindre enn å bli en av de mest besøkte danske hjemmesider.

Endelig kommer Scandinavia Online på nettet i dansk språkdrakt. På nettsidene sier SOL.dk at målet er å skape seg en ledende posisjon for online-tjenester på Internett. Måten dette målet skal nås på, er blant annet gjennom å utvikle og tilby tjenester for spesifikke målgrupper og samle dette i områder med stor trafikk. De skal også "fremstå som en attraktiv partner innenfor internetverdenen."

Det danske forlagshuset Berlingske Tidende kjøpte i mars i år 34 prosent av danske SOL, og eier nå selskapet sammen med norske Schibsted. Selskapet SOL Danmark ble opprettet august 1997, men hittil er det kun tjenestene Kvasir, SOL Business Network, Rejsefeber og SOL Games som har vært operative. Det er planer om byguide for København og SOL Finans i løpet av året.

Den norske direktøren i SOL Danmark, Peer Olav Østli, sa tidligere i høst til digi.no at det var spørsmål om de rakk å integrere Kvaisr/AltaVista-tjenesten og nyheter fra Berlignske Tidende før avspark- Begge tjenestene er med i det omfattende tilbudet fra SOL.dk.

Til toppen