digi.no/tele for to år siden

"Vi føler at vi har et godt grep om det norske markedet og er egentlig ikke så redde for dette", kommenterte daværende direktør i Schibsted Nett, Knut Falckenberg til digi.no, i forbindelse med meldinger om at AOL så på Norden og Norge som et strategisk viktig område.

Foruten de beroligende ordene vedrørende AOLs forpostfektinger for en inntreden i det nordiske Internett-markedet (som en vel neppe har merket så mye til) kunne digi.no fortelle at Telenor Satellite Services neppe kom til å lansere satellittelefontjenesten Mobiq i fjerde kvartal, blant annet på grunn av sen leveranse av terminaler fra Nera. Men Telenor hadde terminaler nok til å starte sine egne betatester.

7. november var også dagen da Løsøreregistret ble funnet på nettet for første gang, via Interpost.

Denne dagen skrev digi.no også om prosjektleder for Telenors mobilprosjekt i Bangladesh, Inge Skaar, som stod på reisefot til landets hovedstad Dacca, der han blant annet skulle delta på det første styremøtet i Grameen Phone, og foreta den offisielle undertegnelsen av lisensavtalen, som var starten for selskapets første prosjekt i Sør-Øst Asia.

(Linker til sakene fra 7. november 1996 finner du øverst i høyre spalte)

Til toppen