Diskusjonsfusjon iMarkedet.no

Diskusjonsforumene i borsavisen.com og Are Slettans iMarkedet skal fusjoneres. Traders´ Corner vil bli best på diskusjoner om aksjer og finans.

I tråd med tiltagende konsolideringsprosesser innen andre bransjer ser det nå ut til at også markedet for diskusjonsforum på Internett er kommet inn i en konsolideringsfase.

I dag melder finansnettsidene iMarkedet.no og det relativt nystartede borsavisen.com at de slår sammen sine diskusjonsforum for aksjer og finansstoff.

Målet er, ifølge en pressemelding, å skape Norges beste treffsted for aksjeinteresserte.

Diskusjonsforumet skal være tilgjengelig fra begge selskapenes nettsider, som forøvrig skal driftes videre som separate og selvstendige tjenester. Driftingen av tjenesten skal skje fra iMarkedet.no.

Omleggingen skjer allerede denne uken. Nyvinningen skal ha navnet Traders´ Corner.

-Det blir en kamp for å bli det ledende forumet for aksjeinteresserte i Norge. Den kampen har vi tenkt å vinne med Traders´Corner, sier ansvarlig redaktør Are Slettan i iMarkedet.

I dag skal de mest besøkte diskusjonsforumene for aksjerelatert stoff være StockTalk på Norge-Invest.no og BørsForum på HegnarOnline. En annen konkurrent, Finanskanalen, har i dag ikke en diskusjonstjeneste på sine sider. Digitoday.no har via sin tjeneste aksjeforum.com en egen diskusjonstjeneste.

-Vi vil legge oss i selen for å behandle brukerne godt, være lydhøre og tilby incentiver til å skrive gode innlegg, avslutter Slettan i pressemeldingen.

Til toppen