Eget bransjeorgan for ASP-markedet i Skandinavia

ASP-bransjen satser på å omsette for 200 milliarder kroner om to år, ifølge ASP Industry Consortium. For å utdanne og stimulere til økt vekst oppretter de eget bransjeorgan for Skandinavia.

Ifølge ASP Industry Consortium vil ASP-markedet (Application Service Provider) omsette for mer enn 200 milliarder norske kroner i 2003, og Skandinavia vil være et av de ledende markedene.

Derfor opprettes en egen avdeling for Skandinavia i tillegg til allerede eksisterende avdelinger i Frankrike, UK, USA og Tyskland, ifølge en pressemelding. Leder for avdelingen blir Morten Moland. Moland har vært engasjert i IT-industrien i over 15 år hvorav de tre siste i ASP-segmentet.

- ASP Industry Consortium har gjort en god jobb i å hjelpe ASP-selskaper til å møte den økte etterspørselen. I Skandinavia ønsker vi å fokusere på å utdanne brukerne slik at de kan ha tillit til ASP-markedet. Dette muliggjør at kundene kan fokusere på virksomheten i stedet for å bekymre seg for infrastrukturen rundt IT-investeringene, sier Moland i pressemeldingen.

Til toppen