BEDRIFTSTEKNOLOGI

Enda et Microsoft-vitne taper troverdighet

En professor fra MIT som skulle forklare hvorfor Windows ikke kan deles i moduler, fikk troverdigheten avkledd etter forsnakkelser.

3. mai 2002 - 12:50
Stuart MadnickMassachusetts Institute of Technology

Les også:

MS' prof witness gets toasted


Etter å ha brakt professoren fullstendig ut av fatning, gikk advokaten videre og halte to konkrete innrømmelser fra sitt frivillige offer. Madnick måtte gå med på at forliket mellom Microsoft og USAs justisdepartementet - som han forsvarer - er upresis med hensyn til hva som egentlig menes med "interoperabilitet" mellom Windows og applikasjoner fra Microsofts konkurrenter, og at det følgelig er svært uklart hva forliket forplikter Microsoft til å oppgi om Windows' interne virkemåte.

Det andre han måtte innrømme var at den som oppfatter at delstatenes utvidede sanksjoner er beskrevet i for allmenne vendinger, også nødvendigvis må rette den samme kritikken mot formuleringene i forliket.

Madnick er nok et eksempel på uheldig vitne fra Microsofts side - uforberedt, dårlig orientert om sakens fakta, og usikker under krysseksaminering.

Andre eksempler fra de siste ukene (se artikkelhenvisningene ovenfor) er Scott Borduin fra Autodesk, Bent Frei fra Onyx, professor Kevin Murphy fra universitetet i Chicago og nylig avgåtte AMD-sjef Jerry Sanders. Som tidligere meldt, var Bill Gates selv et kanskje avgjørende unntak.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.