Enitel og Consorte knytter kablene sammen

Enitel skal distribuere Consorte Group sine IN tjenester til sin kundebase. Det er kjernen i en ny samarbeidsavtale mellom selskapene, som også omfatter utvikling av nye løsninger.

Avtalen er i første omgang inngått for tre år, og betyr også at selskapene vil forhandle om direkte aksess til hverandres nett gjennom egne samtrafikkavtaler, i tillegg til eksisterende avtaler med Telenor.

Administrerende direktør i Consorte, Marit Døving sier til digi.no at avtalen er eksklusiv for Consorte, noe som gjør selskapet eneleverandør til Enitel innenfor intelligente nettverkstjenester.

Avtalen er antatt å ha en verdi på minst 10 millioner kroner årlig gjennom avtaleperioden, men potensialet er større.

Ifølge Døving kan tjenestene også være aktuell for 10.000 bedriftskunder som i dag ikke har tilgang til slike tjenester.

For Enitel vil avtalen med Consorte komplettere selskapets tjenestetilbud, spesielt mot bedriftsmarkedet. IN-kundene har så langt vært sendt videre til Telenor, og det blir det nå en slutt på.

Direktør for divisjon Business Partner i Enitel, Erling Nilsen, sier markedet for IN tjenester er sterkt voksende. - Vi ser at mange tjenester flyttes ut i nettet. Det kreves kompetanse og sterk fokus for å kunne være best til enhver tid. Derfor valgte vi å samarbeide med Consorte, som i tillegg til å ha de etterspurte tjenester på plass, også har bygget opp en sterk organisasjon i Norge.

Til toppen