Fikk bytur til København fordi de eide nettadresse

Det eneste TV-selskapet ville ha for å donere en helaften i København, var link på hjemmesiden til et lykkelig barpersonale i Århus.

Danske TV3 har denne våren startet TV-/Internett-/SMS-programmet "Baren" i Danmark uten å eie domenet Baren.dk. For å løse denne floken, kontaktet TV-selskapet innehaveren av nettadressen i januar.

Ifølge Jyllands-Posten viste innehaveren seg å være en studentbar i Århus der det jobbet 13 personer. Disse ble prompte invitert til barlokalet der

innspillingen av programmet Baren foregår i København.

Ifølge den danske avisen er det kun detaljer som gjenstår før avtalen er i havn. Men allerede i dag kan du se lenken videre til TV3s konsept.

Og studentene i Århus diskriminerer ingen: Sist søndag startet Big Brother på TV3-konkurrenten TVDanmark. Den bannerannonsen ligger rett under

reklamen for Baren.

PS!

TV3 eier ikke Barens.se i Sverige eller Baren.no i Norge heller. Begge er til salgs, og innehaverne har naturligvis et lønnlige håp om at de en dag kan bli internettmillionærer. Men det er kanskje kun i Danmark hvor domenepirater er fornøyde med noen bajere og en kveld på by'n.

Til toppen