Finn din stjålne sykkel med WAP

Nok en ny WAP-tjeneste er født. Denne gangen er det Viking Redningstjeneste som i samarbeid med WAPsiden.no tilbyr sykkelsøk via mobiltelefonen.

Portalen WAPsiden.no og Viking Redningstjeneste lanserer en ny tjeneste der du kan finne din stjålne sykkel via en WAP-telefon.

I dag er det slik at Oslo Politikammer har en avtale med Viking om oppbevaring av stjålne sykler i Oslo-området. Disse syklene blir solgt på politiets sykkelauksjon hvis de ikke blir hentet av eier innen 3 måneder fra den dato de er gjenfunnet. Det er eieren selv som er ansvarlig for å sjekke om sykkelen står lagret hos Viking.

Det har lenge vært mulig å sjekke hvilke sykler som er funnet via Vikings nettsider. Ved å taste inn rammenummeret blir det gjort et søk i registeret til Viking, og dersom sykkelen finnes der, får man informasjon om hvordan sykkelen kan hentes.

Og nå er altså denne sykkelsøk-tjenesten tilgjengelig fra WAP-telefoner.

Viking ser på denne tjenesten som en ekstra service, og regner med at folk som har blitt frastjålet sin sykkel er svært interessert i å sjekke om sykkelen har kommet til rette.

- Ved å kunne sjekke dette via mobiltelefonen, har vi gjort denne søke-tjenesten langt mer tilgjengelig enn det den var tidligere. Man kan nå utføre et søk i sykkelregisteret til enhver tid, uansett hvor man måtte befinne seg, sier redningstjenesten i en pressemelding.

Til toppen