Gaydate på Spray

Den norske portalen Spray lanserer nå tjenesten Gaydate, en flørte- og sjekketjeneste for homofile.

Tjenesten er en oppfølger av Spray Date som siden lanseringen i februar nå har over 30.000 registrerte medlemmer.
Les:
Homseportal sklir inn i Norge
Flørter i timesvis på Spray Date
SOL Nettvenn puster Spray Date i nakken

Øivind Strengen, administrerende direktør i Spray Network AS, sier til digi.no at volum ikke er så viktig på den nye sjekketjenesten.


- Det er mange homofile og lesbiske som har spurt etter en slik tjeneste, og vår lansering er et svar på denne etterspørselen. Volum er ikke så viktig, og vi regner med at det blir langt færre brukere på Gaydate enn på Spray Date, sier han.

Teknologien som brukes er den samme som Spray Date, så det har ikke kostet mye å utvikle denne tjenesten. Gaydate blir lansert i flere land samtidig, og Strengen er spent på å se utviklingen utover sommeren.

- Den aller største forskjellen mellom Gaydate og Spray Date er selvfølgelig at man på førstnevnte parres mot personer av sitt eget kjønn. Det er også forskjeller i design, samt spørsmål på personlighetstesten som Spray håper er tilpasset målgruppen.

Man oppretter et brukernavn og legger inn en profil hvor man forteller om de fem tingene man liker henholdsvis best og dårligst. Videre kan man ta personlighetstesten, hvor Gaydate kobler personen opp mot andre personer med samme interesser, målt i antall hjerter. Treffer man den rette kan man sende meldinger eller invitere på en date i den virtuelle parken eller baren.

"Alt er tilsynelatende uskyldig, men lengst inne i parken kan alt skje... Lykke til med kjærligheten", står det på Gaydates nettsider. Tjenesten har i løpet av noen få formiddagstimer allerede rukket å få nesten 150 medlemmer.

Til toppen