Gerd Jorunn Nilsson forlater direktørstolen i Bull

I desember 1990 begynte kvinnene å ta over Bull Norge. Nå forlater den mest standhaftige av dem direktørstolen, på vei oppover i Bull Nord-Europa for å få mer tid til familien.

Gerd Jorunn Nilsson markerte seg som direktør for Bulls satsing i offentlig sektor, før hun tok på seg ansvaret som administrerende direktør. Under hennes ledelse skilte Bull Norge seg ut i et internasjonalt konsern som ellers ikke var preget av overskudd eller konkurransedyktighet. Det er ikke opplyst hva hun går til i Bull Nord-Europa, annet enn at det skal være innen området forretningsutvikling.

Om sin etterfølger sier Nilsson, ifølge en pressemelding:

- Jeg er overbevist om at jeg overlater Bull i Norge i trygge hender med Kjell Rusti ved roret. Han har en solid bakgrunn, med fine resultater bak seg.

Kjell Rusti kommer til Bull fra stillingen som divisjonsdirektør for systemleveranser i konsulentseksjonen i ISI AS. Han er både cand. scient. i informatikk fra Universitetet i Oslo og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har arbeidet som forsker innen økonomisk strukturplanlegging i Forsvarets forskningsinstitutt, vært amanuensis ved Handelshøyskolen BI innen strategi, organisasjon og ledelse, og fått prøvet sine teorier gjennom praksis som konserndirektør i Tørrkopi-gruppen ASA.

Rusti har arbeidet i ISI AS i to perioder som konsulent og markedssjef og de siste fire årene som divisjonsdirektør.

Til toppen