Gratis privatlærer i grafikk

Programmer som Photoshop, 3D Studio og Flash kan være vanskelig å sette seg inn i, og hvis man ikke vet hva man ser etter kan det være vanskelig å finne det.

Det er lenge siden Photoshop og 3D Studio var så enkle at man leste en liten bok og var mester etter en uke. Bare snarveiene er en egen bok nå for tiden.

For de som ikke vil tilbringe all tiden foran maskinen og leke med programvaren kan det være kjekt å finne tips, hint og ferdige oppskrifter. Det eneste problemet for folk flest er at de ikke vet hvor de skal finne det.
Software-Tutorials er et nettsted som samler opp både artikler og tips, i tillegg til en ganske stor seksjon med lenker til andre steder som også har hjelp.


Som en person som er ganske greit bevandret, i forhold til menigmann - ikke designere, i Photoshop gikk jeg selvsagt til denne seksjonen da det er det jeg har mest grunnlag for å uttale meg om. Alle tingene som stod her var nyttige ting, og det så ut som om selve forklaringene også var bra.

Lenkeseksjonen inneholdt lenker til de mest kjente nettstedene i tillegg til en hel del sider jeg ikke visste om, men som faktisk var bra.

Så - trenger du litt hjelp med grafikkprogrammet ditt er dette definitivt en side som bør vies et blikk.

Til toppen